Preparar els exàmens oficials d’anglès en un centre amb experiència

Exámenes oficiales de inglés en Barcelona

En el moment de fer els teus exàmens oficials d’anglès, necessites la millor preparació, que pots trobar en un centre especialitzat. En els nostres anys d’experiència hem aconseguit una gran satisfacció per part dels nostres alumnes, fins al punt de tenir com a alumnes els descendents dels que van passar per les nostres aules. Coneix tots els avantatges de comptar amb un centre de qualitat.

Per què triar un centre experimentat a l’hora d’estudiar anglès?

 

Si tens en compte que el nostre equip docent fa molt de temps que prepara alumnes com tu, que volen superar amb èxit les seves proves d’anglès oficials, tens un gran avantatge davant teu.

A això cal sumar-li com n’és d’important disposar d’un professor nadiu. Ningú millor que ell t’ensenyarà la pronunciació correcta de l’idioma, així com una redacció perfecta. A més, lluny dels mètodes tradicionals d’aprenentatge, que consistien a memoritzar llistes completes paraules, fem servir tècniques més enriquidores, aportant consells molt útils perquè facis servir l’anglès en el teu dia a dia, sense oblidar-te dels teus moments d’oci.

Quan coneixes quins són els teus punts febles quan estudies aquesta llengua, els nostres professionals t’ajuden a reforçar-los, mostrant nous trucs per facilitar-te l’aprenentatge.

Veureu com, en menys temps del que t’imagines, guanyes en fluïdesa i et sents amb més seguretat per iniciar una conversa en aquest idioma, tan necessari per al món laboral, tant dins com fora del nostre país.

Supera els teus exàmens en el menor temps possible

Amb el suport dels nostres professionals pots superar en un temps rècord els exàmens FCE i CAE. Tot i que se sol requerir un període de fins a 4 anys d’estudi per aconseguir aquestes titulacions, validades internacionalment, amb els nostres professors nadius pots arribar a requerir tan sols 3 anys de preparació.

Et resultarà molt senzill aconseguir el títol B2 First de Cambridge (abans conegut com First Certificate), si et prepares al nostre centre, sempre amb els professors més qualificats.

Aconseguir un títol d’aquestes característiques et facilitarà la possibilitat de treballar o estudiar en altres països, com el Regne Unit. Quan has provat en primera persona el que significa preparar-te en un centre amb professors nadius i que has superat les teves metes, com pot ser aconseguir aquest títol de prestigi, on es reconeix el teu alt nivell d’anglès, t’adonaràs que pots amb qualsevol objectiu que et proposis.

Prepara’t de la millor manera per afrontar els teus exàmens oficials d’anglès venint al nostre centre d’estudis, on t’esperen els millors professionals que, durant anys, han sabut satisfer les necessitats dels estudiants que s’han acostat a les nostres instal·lacions. És el moment que donis aquest pas important a la teva vida.