Qui som

El nostre Equip Directiu destaca per la seva estreta coordinació i anys d’experiència, oferint un tracte proper i personalitzat que s’uneix a la nostra passió per l’ensenyament i un compromís amb la professionalitat, garantint així una experiència educativa de confiança i qualitat.

Diana Romero

Soc la Diana, fa més de 30 anys que em dedico a l’ensenyament d’anglès i des de 1999 soc la Directora de New Britannia. La meva passió per l’ensenyament es renova cada dia quan veig l’entusiasme i la curiositat dels nens en descobrir el món de l’anglès, un viatge que considero un privilegi guiar.

Lucas Abram Cavazos

Sóc en Lucas, Cap d’Estudis i Coordinador de la preparació per als Exàmens Oficials. Fa 12 anys que formo part de l’equip de New Britannia. Originari de Brooklyn, Nova York, amb arrels texanes, també sóc el presentador principal de l’English Radio BCN a Catalunya, en el 106.9 fm rce.cat. Tinc una àmplia experiència en business English i els Cambridge Exams. Podeu escoltar-me en directe i practicar el vostre anglès amb els meus podcasts i streaming i també al meu instagram.

Tarrah K. Reiber

Sóc la Tarrah, de Michigan (EUA) i sóc la coordinadora dels Young Learners. Estic certificada en TEFL i tinc més de 10 anys d’experiència ensenyant a estudiants de totes les edats. M’encanta la fotografia i les arts. M’esforço per crear un entorn segur i divertit perquè els estudiants aprenguin.