La millor acadèmia d’anglès amb títol oficial a Horta, Barcelona

L’anglès s’ha convertit en una eina imprescindible actualment per aconseguir una bona feina i saber anar amb desimboltura pel món. Tanmateix, és important que escullis entre les millors acadèmies d’anglès amb títol oficial per aconseguir els resultats esperats. Com ha de ser una bona acadèmia? A continuació, et desgranem les claus.

Tria les millors acadèmies d’anglès per aconseguir resultats

Si estàs disposat a aprendre anglès d’una vegada per totes, tria entre les millors acadèmies d’anglès. T’expliquem quins requisits han de complir:

Classe gratuïta de prova

L’alumne ha de tenir la certesa que es troba a la millor acadèmia per aprendre anglès i obtenir el títol oficial. La millor manera de comprovar-ho és anant a un centre que t’ofereixi una classe gratuïta. D’aquesta manera, podràs comprovar que compta amb un professorat i una metodologia a l’alçada de les expectatives.

El millor professorat nadiu

El professorat és una de les eines indispensables perquè aconsegueixis bons resultats. No n’hi ha prou que sigui nadiu. També és important que tingui un títol acadèmic, per exemple, CELTA/DELTA, que ho acrediti com a professor i que compti amb experiència en l’ensenyament de l’anglès, així com en la preparació dels exàmens oficials.

Grups reduïts d’alumnes

Una acadèmia amb grups reduïts dalumnes és garantia dèxit per aprendre un idioma. Quan un professor compta amb pocs estudiants, es pot dedicar millor a les necessitats específiques de cadascun d’ells i saber si, per exemple, necessites més classes o passar de curs abans que altres alumnes. Cerca una acadèmia d’anglès amb atenció 100% personalitzada.

 

Metodologia dinàmica

Una metodologia dinàmica que inclogui el joc i la participació en la pràctica de totes les competències de l’idioma (grammar, listening, etc.) accelera la integració dels alumnes. I és que quan l’alumnat s’avorreix a classe, els objectius no s’aconsegueixen. Si vols aprendre un idioma, tingues molt present aquest punt.

Estratègies de preparació d’exàmens oficials

Els exàmens oficials d’anglès consten d’una estructura molt específica. Les acadèmies d’anglès amb títol oficial han de comptar amb unes estratègies de preparació d’aquest tipus d’exàmens. Els mockups o simulacres d’examen són la millor de les estratègies.

Percentatge d’aprovats alt en exàmens oficials

Perquè un centre es trobi entre les millors acadèmies d’anglès, cal atresorar un percentatge d’aprovats alt als exàmens oficials. Sens dubte, és la millor prova que prepara exhaustivament els seus alumnes.

No ho dubtis, si t’interessa aprendre anglès d’una vegada per totes, decanta’t per una de les millors acadèmies d’anglès amb títol oficial. Aconsegueix el certificat que sempre has somiat per millorar les competències acadèmiques i laborals!