Beneficis d’aconseguir títols oficials d’anglès en àmbit laboral i educatiu

Títulos oficiales de inglés

Els idiomes han esdevingut un dels ensenyaments més importants per a qualsevol persona que s’estigui formant, i dins d’ells, l’anglès és el que té més adeptes, ja que avui dia és l’idioma del món, amb què et pots comunicar , siguis on siguis. Però vols saber per què són tan importants els títols oficials d’anglès? T’expliquem tots els beneficis

Beneficis d’aconseguir títols oficials d’anglès

Potser tinguis coneixements en anglès, però comptar amb un títol oficial que t’avali els teus sabers et reportarà molts més beneficis dels que creus, tant a nivell educatiu com laboral. En veurem alguns.

Un plus al currículum

Avui dia, un dels primers punts que miren en un currículum és el coneixement d’idiomes. Actualment, ja no val a dir… “tinc un nivell mitjà d’anglès”, cosa que resulta enganyosa en algunes ocasions. Necessites un títol oficial que avali que realment tens el coneixement que afirmes en el teu currículum. Amb un títol d’anglès potser aquesta feina a què aspiren molts, sigui per a tu.

Per a trobar feina a l’estranger

Si vols buscar feina a l’estranger, comptar amb aquest tipus de títols et servirà de molt. A les empreses de treball d’altres països busquen que el candidat tingui títols amb reconeixement a tot el món, també al seu país.

Pots sol·licitar una beca Erasmus

Per sol·licitar una beca Erasmus és necessari que comptis amb un títol oficial d’idiomes, que en moltes ocasions és l’anglès. Si vols viure aquesta experiència única, tingues-ho en compte. També és important que t’informes sobre quin és el nivell que necessites. Recorda que quan arribis al país, hauràs de rebre les classes en anglès a la universitat que hagis triat.

 

Per a aconseguir feina al sector públic

Són nombroses les oposicions, en què un títol oficial d’anglès atorga molts punts. Si vols una feina per a tota la vida i vols aconseguir la major quantitat de punts per aconseguir-ho, pensa en el títol d’anglès. Informa’t sobre la importància de comptar amb un títol oficial a l’oposició a la qual et vols presentar.

Per a professors

Cada vegada s’estan sol·licitant més professors bilingües, tant a l’ensenyament privat com al públic. Si el teu somni és ser docent, aconsegueix un títol oficial i augmenta les teves possibilitats d’aconseguir aquest lloc que tant anheles.

Com veus, avui dia, els títols oficials d’anglès tenen una enorme importància tant en l’àmbit educatiu com laboral. Informa’t de quin és el que necessites per complir el teu somni i comença ja a treballar-ho. A New Britannia School t’hi ajudem. Compta amb nosaltres!