ANGLÈS PER ADULTS

Cursos d’anglès especialment preparats per adults que necessiten aprender anglès des de zero, perfeccionar el nivell que tinguin o practicar anglès per adquirir una fluïdesa i seguretat.

ANGLÈS CONVERSACIONAL

 • Grups reduïts

  Nivell intermedi i avançat.

 • Metodologia

  Metodologia amena i sistèmica que permet adquirir fluïdesa oral i incorporar noves estructures gramaticals.

 • Seguretat

  Adquisició de seguretat per a expressar-se en diferents temes.

Anglès nivell bàsic

El nivell d’anglès bàsic està dissenyat per aquells que no conten amb cap noció d’anglès i que volen obrise a un món de possibilitats. D’una manera progressiva i agradable aniràs adquirint vocabulari, estructures gramaticals base, comprensió oral i començaràs a expressar-te.

Anglès nivell intermedi

Al nivell intermedi, ampliem i recolzem tot el que has adquirit al nivell bàsic i això et permetrà tindre més precisió al parlar, augmentar la teva comprensió oral i lectora i adquirir més confiança en els teus coneixements i capacitats.

Anglès nivell avançat

Al nivell avançat afiançaràs els coneixements adquirits prèviament, podràs estructurar el mateix missatge de diferents maneres i t’expressaràs amb fluïdesa sobre diversos temes.

ANGLÈS DE RE-ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

 • Business English 1-to-1

  Dirigit a tots aquells que necessiten adquirir un anglès professional ràpidament i amb l’objectiu de reorientar-se en el mercat laboral o accedir a noves oportunitats de treball.

 • Metodologia

  L’estructura i metodologia especialment dissenyada per ajudar als nostres alumnes assolir les seves metes a nivell laboral.

 • Seguretat

  Adquisició de seguretat per a expressar-se en diferents temes del món laboral.