ANGLÈS PER NENS I JOVES

Comptem amb més de trenta anys d’experiència en l’ensenyament de l’anglès i aconseguim que els nostres alumnes parlin, comprenguin i desenvolupin aquesta llengua.

Les classes són dinàmiques fent que els nostres alumnes adquireixin una fluïdesa en l’anglès de manera senzilla, àgil i divertida.

 • Grups reduïts

  Màxim 12 alumnes

 • Parla anglès des del primer dia

  Amb les nostres classes i activitats dinàmiques

 • Seguiment individualitzat

  Informes trimestrals del rendiment de cada alumne

 • Preparació exàmens oficials

  Exàmens oficials de Cambridge i/o Trinity College

 • Èxit acadèmic i laboral

  Objectiu: que els alumnes s’endinsin amb facilitat al món acadèmic i futur professional.

ANGLÈS CONVERSACIONAL

Dirigides a nens i adolescents que necessiten adquirir una fluïdesa i gust per l’anglès de manera senzilla, àgil i divertida. Les classes van dirigides a nens i adolescents que ja conten amb un nivell intermedi.
El nostre objectiu es que, els alumnes tinguin un domini de la competència oral, des d’una edat primerenca, per tal que, s’endinsin amb facilitat i èxit tant en el món acadèmic com en el futur món laboral.

COURSEBOOK BASED

Dirigides a nivells bàsics, intermedis i avançats. Aquestes classes d’anglès estan basades en metodologies que cerquen l’adquisició de les estructures gramaticals i la seva aplicació tant en l’àmbit oral com escrit.
La nostra meta es que, els nens i joves puguin entendre, processar informació i expressar-se amb propietat i fluïdesa en qualsevol dels tres nivells que les corresponguin (Bàsic- Intermedi- Avançat).

CLASSES DE REFORÇ ESCOLAR

Classes d’anglès especialment dissenyades per ajudar als nostres alumnes a superar amb facilitat els requeriments escolars.
En aquestes classes d’anglès els alumnes són conduits per un professor, per tal que, entenguin les seves dubtes i puguin realitzar els deures escolars amb èxit.
A més, es fan exercicis de seguiment i correcció per consolidar els coneixements adquirits pels alumnes.